Kijk eens op onze nieuwe zonnige website. Of bel ons voor informatie. Samen met interfarms ben ik er voor. Wij werken reeds vanaf 1986 in Portugal, spreken de taal, kennen de mensen en het land. Wij richten ons daarbij op de mooiste, maar ook de gezondste provincie van Portugal, dé alentejo. Voor een onvergetelijke kennismaking organiseren wij ieder jaar in maart een vakantie / studiereis naar dit land, ook wel genoemd : " Het Californië van Europa". Zie hiervoor onze website :, een deel van de koppel lakenvelders zorgt voor een echt Hollands plaatje.

melkkoeien te koop op ons bedrijf reeds 5 ks (keurstamboek)koeien en 1 wfk (waardevolle fok koe) aanwezig!!!, ten tweede : Vanaf die tijd ben ik werkzaam als begeleider voor interfarms in Portugal. Mensen die op een vertrouwde manier onroerendgoed, zoals boerderijen, huizen, vakantiewoningen en bouwgrond willen kopen in Portugal kan ik adviseren en de aankoop regelen. Daarbij werk ik samen met adviseurs uit Portugal en kan een zeer groot en gevarieerd aantal objecten aanbieden.

olaf en edwin maat. Zij hebben daar ieder nu een modern en groot melkveebedrijf met respectievelijk 375 en 225 melkkoeien. Het nevenbedrijf in giethoorn, het Auto-en vervoersmuseum histo - mobil, wat is gesticht in 1986, is door zoon erik maat overgenomen. Hij ontvangt hier duizenden bezoekers op jaarbasis. ( zie ), door deze bedrijfsovername ben ik in 1989 met 2 nieuwe uitdagingen begonnen. Ten eerste : Het houden en fokken van gezond lakenvelder-koeien. Een oud Hollands veeras wat in 1642 in Nederland al werd gesignaleerd. . Het heeft steeds een speciale functie gehad in ons cultuurlandschap. Veelal werden lakenvelders ook aangetroffen bij kastelen, havezathe's en landgoederen. Mijn doel is een positieve bijdrage te leveren aan het instand houden en ontwikkelen van dit ras.

melkkoeien te koop

Alle koeien in de wei world Animal Protection


meenemen />

Over ons, het bedrijf dateert uit 1939 en is opgezet door mijn ouders Hendrik en Elske maat. In 1963 heb ik het bedrijf overgenomen en kreeg het de naam euro - hoeve. Vanaf toen is het verder ontwikkeld tot een modern melkveebedrijf met veel aandacht voor de fokkerij. In 1969 ben ik begonnen als én van de pioniers in Nederland, met de holstein fokkerij, wat heeft geleid tot hoog productieve melkkoeien met een zeer goede duurzaamheid. . Als ideaalbeeld had ik een sterke koe, met veel inhoud en met zeer goed beenwerk voor ogen. Een koe die veel produceert met geringe kosten en oud kan worden! In verband met kostenbewaking en meer uitbreidingsmogelijkheden, en daardoor beter en goedkoper kunnen produceren, is het bedrijf overgenomen en verplaatst naar Portugal door 2 zoons.

Overzicht actuele rundvee advertenties


 Tel. Of email protected, zie ook:   casa do burro is te huur! Wilt u eens kennis maken met Portugal, wij bieden het 2 persoons appartement casa do burro te huur aan. Casa do burro is vastgebouwd aan ons huis. En degene die een huis, bouwgrond, boerderij of ander object koopt via ons kan gratis van dit aanbod gebruik maken. Hij of zij ontvangt bij de betaling van de courtage de huur terug of wordt verrekend. De huurprijs voor 2017 bedraagt 45.- per dag, met een min. Bij 7 dagen.- korting en bij 14 dagen 100.- korting.

melkkoeien te koop

Naast koop hebben wij ook regelmatig woningen te huur. dit zowel voor vakantie (per week of 14 dagen als voor permanente bewoning (prijs 500 per maand). Informeer bij ons voor meer informatie. dat kan gemakkelijk via HET contactformulier op de laatste pagina van deze website. Vakantie-reis naar eten portugal, ieder jaar, al voor de 19e keer, organiseren wij een vakantie-reis naar de mooiste en gezondste provincie van Portugal de "alentejo" in de eerste week van April. Deze 6 daagse vliegreis is geheel verzorgd en all-in.

de prachtige steden giftige lissabon en évora,. Een Nederlands sprekend gids. Verder een zigeunermarkt, een kurkfabriek en het grootste stuwmeer van Europa 'barragem d' alqueve. Ook bezoeken wij enkele hollanders die een agrarisch bedrijf hebben in Portugal met melkkoeien, druiven, bloemen of fruittteelt. Het maximum aantal deelnemers bedraagt 40 peronen, zodat aan iedere deelnemer voldoende aandacht besteed kan worden. na afloop ontvangt een ieder een compleet reisverslag. Vraag om een reisfolder of meerdere informatie bij de reisleider en Portugal-kenner Jan maat.

Melkkoeien te koop

OOK in gaan we weer! maak een bloeddruk afspraak om ons te bezoeken in Portugal. U kunt bij ons overnachten. En de koffie of een glas wijn staat er klaar. . Van tot 8 augustus 2017 in Portugal en bachbloesem zijn beschikbaar om met klanten objecten te bezoeken. Maak tijdig een afspraak. neem kontakt met ons op voor een afspraak. Wij heten U ten allen tijde hartelijk welkom IN DE alentejo, de mooiste provincie van portugal. Maar, wanneer wij IN giethoorn zijn, bent U daar ook hartelijk welkom.

melkkoeien te koop

Vind koeien te koop

Wij moesten antwoorden met nee, want wij waren met klanten in Portugal. Maar andersom gebeurt ook. Gewoon even met ons bellen in Nederland. Van zijn wij met een door ons georganiseerde vakantie-/studiereis naar Portugal geweest met 30 personen. in gaan we weer! Van 7 tot 15 mei zijn wij met een grote groep van 42 personen naar het Portugese eiland são miguel op de azoren geweest. Dit was een super bovenooglidcorrectie vakantiereis.

Object : 456 - is in oktober 2017 verkocht. Wij organiseren in april 2018 voor slank de 20-ste keer een mooie reis naar de provincie alentejo in portugal een vakantie-reis in MEI 2018 naar de azoren en bezoeken daar. Enkele botanische tuinen, kratermeren, warm water bronnen. We doen dit al ruim 20 jaar. Kijk eens op : . De gezondste mooie provincie alentejo blijft toch veel mensen trekken. Ook dit jaar staan wij weer voor 100 klaar om U te helpen bij het verwezenlijken van een zonnige toekomst. Geniet er van, giethoorn / Redondo, 20 december 2017, onze agenda : Soms is het gemakkelijk dat uw agenda en de onze gelijk lopen. Laatst kregen we nog een e-mail met een vraag kunnen wij de volgende week langs komen in giethoorn.

Melkkoeien, te, koop - donkiz verkoop

Naast een ruim aanbod van woningen, vakantiehuizen quinta's, hebben wij ook veel ervaring in de agrarische sektor met aanbiedingen in de melkveehouderij en vooral veel in de wijnbouw. Ons laatste nieuws : Wij hebben een mooi geitenmelkbedrijf behandelen in de aanbieding gekregen. Groot 60 ha met beste grond en veel water. Er is een nieuw huis en een stal met een oppervlakte van 2000. Alle machines, melkstal. Een landgoed met wijngaarden zie onder aanbod wijngaarden:.450, fraaie ligging, met hoge opbrengsten de prijs van het melkveebedrijf in redondo is behoorlijk verlaagd. Pak nu deze mooie kans. Op 8 februari 2017 is het prachtige b b aan het water ook behoorlijk in prijs verlaagd naar 850 000.

Melkkoeien te koop
Rated 4/5 based on 773 reviews